Batoane de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara
Parmezan Crusted Zucchini coapte bastoane cu sos Marinara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 10922 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, oregano, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Batoane De Dovlecei Parmezan La Cuptor, Batoane De Dovlecei Parmezan Acoperite Cu Panko La Cuptor, și Batoane de dovlecei parmezan cu sos Romesco prăjit afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile de pâine, parmigiano reggiano și oregano într-un castron.Condimentează dovleceii cu sare și piper.Înmuiați dovleceii în ou și apoi dragați în amestecul de pesmet.
Așezați dovleceii pe o foaie de copt într-un singur strat, cu pielea în jos.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 218° până se rumenesc, aproximativ 20-25 de minute.