Batoane de dovleac
Batoanele cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 45 de cenți per porție. O porție conține 213 calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 132 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de nuci pecan, zahăr brun ferm, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Batoane Scurte, Caramel și Scorțișoară, Caramel, Dovleac, Cheesecake, Batoane Scurte cu Caramel și Ciocolată Sărată (Bolioane Milionare) și Batoane Scurte și Caramel cu Unt de Arahide {milionare batoane}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Bateți 1/2 cană de unt, 1/3 cană de zahăr și 1/4 linguriță de extract de vanilie până se omogenizează.
Amestecați 1 cană de făină până nu se mai usucă. Apăsați într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți și lăsați să se răcească câteva minute. Reduceți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Se amestecă 1/3 cană de făină, praful de copt și sarea într-un castron; pus deoparte. Bateți ouăle, zahărul brun, dovleacul, 1 linguriță extract de vanilie și nucile pecan împreună într-un castron până când dovleacul este omogen. Amestecați amestecul de făină până când se încorporează și întindeți aluatul peste crusta coaptă.
Puneți 1 cană de făină, 1/3 de cană de zahăr și 1/4 de cană de unt rece într-un castron. Presă untul în făină folosind un blender de patiserie sau o furculiță până când nu mai rămân bucăți de unt și amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Presarati uniform peste aluatul de dovleac.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet în tigaie.
Tăiați în batoane înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru prăjituri scurte. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin