Batoane de desert cu dovleac
Batoanele de desert cu dovleac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 82 de cenți per porție. O porție conține 293 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână dovleac solid, topping bătut și nucșoară măcinată, gelatină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . 322 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt batoanele de desert cu dovleac , batoanele de desert cu dovleac stratificat și batoanele de desert cu dovleac stratificat .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți Graham și 1/3 cană de zahăr; se amestecă cu untul. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Intr-un castron mic, bate crema de branza si 2/3 cana zahar pana se omogenizeaza. Bateți 2 ouă doar până se omogenizează.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Între timp, separați ouăle rămase și lăsați albușurile deoparte. Într-o cratiță mare, combinați gălbenușurile, dovleacul, zahărul brun, laptele, sarea și scorțișoara. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 10-12 minute sau pana cand amestecul se ingroasa si atinge 160°.
Într-o cratiță mică, se presară gelatină peste apă rece; se lasa sa stea 1 minut.
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă în amestecul de dovleac; pus deoparte.
Într-o cratiță mare și grea, combinați albușurile rezervate și zahărul rămas. Cu un mixer portabil, bateți la viteză mică timp de 1 minut. Continuați să bateți la foc mic până când amestecul ajunge la 160°, aproximativ 12 minute.
Se ia de pe foc; bateți până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul este dizolvat.
Pliați în amestecul de dovleac; se intinde uniform peste stratul de crema de branza. Se acoperă și se dă la frigider pentru 4 ore sau până când se fixează.
Ornați cu topping bătut și nucșoară, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "