Batoane cu unt de arahide și jeleu

Batoane cu unt de arahide și jeleu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați untul de arahide și batoanele de jeleu. Această rețetă servește 36 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 273 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de arahide, extract de vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Serious Eats are 133 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane de plăcintă cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie de 9 pe 13 inci cu unt și tapetați fundul cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și înveliți-l în tigaie cu făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați untul și zahărul în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți cu viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 2 minute. La viteză medie, adăugați ouă și unt de arahide; bateți până se combină, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți împreună sarea, praful de copt și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați în vasul mixerului la viteză mică; combina.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
6
Transferați două treimi din amestec în tigaia pregătită; se întinde uniform cu spatula offset. Folosind spatula offset, întindeți gemul deasupra amestecului de unt de arahide. Dollop rămase treime din amestec de unt de arahide pe partea de sus a gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se presară cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
8
Coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Transferați într-o grătar pentru a se răci; tăiați în aproximativ treizeci și șase de bucăți de 1 1/2 pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista