Batoane cu tequila
Rețeta Batoane Tequila poate fi făcută în aproximativ 3 ore și 8 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 304 de calorii. Pentru 1,09 USD per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această băutură. 62 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Foodnetwork necesită tequila, suc de lămâie, nuci de pin și napolitane cu vanilie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 24%. Acest scor nu este atât de grozav. Batoanele Tequila, Batoanele Tequila și Batoanele Cheesecake Tequila Lime sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulsați napolitanele și nucile de pin într-un robot de bucătărie până când sunt bine măcinate.
Adăugați untul și amestecați până se amestecă uniform. Pune deoparte 1/4 cană de firimituri; apăsați restul uniform într-o tavă de copt de 9 pe 13.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 18 minute. Misto.
Într-un castron mediu, amestecați bine tequila, sucul de lămâie, gălbenușurile de ou și laptele condensat.
Într-un alt castron mediu, bate albușurile spumă și zahărul cu un mixer electric până țin vârfurile moi. Ungeți ușor albușurile spumă în amestecul de tequila.
Întindeți umplutura uniform peste crustă și coaceți timp de 25 de minute; misto.
Presaram pesmeturile rezervate deasupra. Se da la frigider 2 ore sau peste noapte inainte de a taia.
Stropiți cu nectar de agave, dacă doriți.
Fotografie de James Baigrie