Bate și fasole Supreme
Bate și fasole Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 621 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți cârnați knockwurst, cuplu crengute cimbru și/sau maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri spooky spider ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Supreme, Fasole Verde Supreme, și Fasole Răcoritoare Supreme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cârnații în apă clocotită puțin adâncă pentru a se încălzi, scurge și șterge, reveniți la aragaz.
În timp ce cârnații se fierbe, feliați slănina în bastoane late de 1/2 inci.
Adăugați o picătură de ulei de măsline în tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Gros taie bate pe un unghi și adăugați-le la tigaie și sear la margini, scoateți cârnații și se adaugă slănină și face până aproape clare, dar nu-destul.
Scoateți slănina din tigaie pe prosopul de hârtie pentru a se răci, dar rezervați picăturile.
Într-o farfurie, amestecați fasolea, usturoiul și șalotele și condimentați cu mult piper negru grosier. Neteziți în vas și ștergeți părțile laterale ale vasului. Cuibărește bucățile de lovituri în fasole, aranjându-le în jurul caserolei și permițându-le să arunce o privire în sus și să iasă puțin. Puneți fasolea cu sos gros de Worcestershire. Împrăștiați chiles și scallions și ierburi peste partea de sus a caserolei. Împrăștiați slănina deasupra și folosind o perie de patiserie, punctați cu unele dintre picături. Acoperiți și depozitați pentru o masă make-ahead.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Coaceți caserola într-un cuptor fierbinte pe o căptușeală de foaie de copt până când suprafața superioară este crocantă în pete și Bulbuc peste tot.
Feliați pâinea brună în felii groase de 1 inch. Pe o tavă încălzită, topiți 2 linguri de unt și prăjiți pâinea brună până se rumenesc ușor și crocante, întoarceți pâinea și repetați.