Bate și fasole Supreme

Bate și fasole Supreme
Bate și fasole Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 621 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Dacă aveți cârnați knockwurst, cuplu crengute cimbru și/sau maghiran, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri spooky spider ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Supreme, Fasole Verde Supreme, și Fasole Răcoritoare Supreme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cârnații în apă clocotită puțin adâncă pentru a se încălzi, scurge și șterge, reveniți la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
În timp ce cârnații se fierbe, feliați slănina în bastoane late de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați o picătură de ulei de măsline în tigaie și încălziți la foc mediu-mare. Gros taie bate pe un unghi și adăugați-le la tigaie și sear la margini, scoateți cârnații și se adaugă slănină și face până aproape clare, dar nu-destul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți slănina din tigaie pe prosopul de hârtie pentru a se răci, dar rezervați picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Într-o farfurie, amestecați fasolea, usturoiul și șalotele și condimentați cu mult piper negru grosier. Neteziți în vas și ștergeți părțile laterale ale vasului. Cuibărește bucățile de lovituri în fasole, aranjându-le în jurul caserolei și permițându-le să arunce o privire în sus și să iasă puțin. Puneți fasolea cu sos gros de Worcestershire. Împrăștiați chiles și scallions și ierburi peste partea de sus a caserolei. Împrăștiați slănina deasupra și folosind o perie de patiserie, punctați cu unele dintre picături. Acoperiți și depozitați pentru o masă make-ahead.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți caserola într-un cuptor fierbinte pe o căptușeală de foaie de copt până când suprafața superioară este crocantă în pete și Bulbuc peste tot.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Feliați pâinea brună în felii groase de 1 inch. Pe o tavă încălzită, topiți 2 linguri de unt și prăjiți pâinea brună până se rumenesc ușor și crocante, întoarceți pâinea și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista