Bastoane de pește de casă (cu sos Tartar picant)

Bastoane de pește de casă (cu sos Tartar picant)
Bastoane de pește de casă (cu sos tartar picant) este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 587 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de făină, piper, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bețișoare de pește de casă cu sos Tartar, Bastoane de pește coapte crocante cu sos Tartar de casă, și Bețișoare de pește cu sos Tartar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a prăji (modul meu preferat!): Preîncălziți cuptorul pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați 1 cană de ulei într-o tigaie din fontă de 10 inci și încălziți, peste mediu-înalt, până la 177°. (dacă nu aveți un termometru, nu este mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați o bucată mică de pesmet în uleiul fierbinte. Dacă sfârâie și începe să se rumenească, ești bine.) Folosind clești, adăugați ușor bețișoare de pește în uleiul fierbinte, gătind pe fiecare parte timp de 1-3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și apoi se introduce în cuptor pentru a se încălzi în timp ce terminați restul bețișoarelor de pește.Sos picant de Tartar1 / 2 cană maioneză1 / 4 cană jalapeo1 / 2 linguriță pătrunjel proaspăt, tocat1 linguriță suc de lămâie1 linguriță muștar Dijon1 / 2 linguriță sos Worcestershire1 / 2 linguriță Sriracha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
SrirachaSriracha
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele împreună și adăugați mai mult Sriracha dacă doriți.Tagged as: file de pește, bețișoare de pește, Jalapeo, sos Tartar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
SrirachaSriracha
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista