Bas Cu Dungi Sălbatice Prăjite

Bas Cu Dungi Sălbatice Prăjite
Basul cu dungi sălbatice prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,21 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de bas cu dungi, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Wild Striped Bass în Papillote, Bas cu dungi sălbatice cu Fondue de roșii, și Bas cu dungi sălbatice cu Scallions și salată de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați tulpinile din bulbii de fenicul; rezervați bulbii pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Îndepărtați frunzele cu pene de pe tulpini; și rezervați pentru garnitură. Folosind un cuțit ascuțit, înjumătățiți tulpinile pe lungime. Aranjați tulpinile în fundul unei tigaie de prăjire de 9 pe 13 inci; se toarnă vin peste tulpini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Așezați fileuri de pește deasupra; stropiți cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De PeșteFile De Pește
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista