Striped bas cu fenicul peste saut spanac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 102 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, sare, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Saut bass cu dungi cu legume de vară, și Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 5 ingrediente, aruncând bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fenicul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați amestecul de fenicul într-un castron; amestecați zahărul, caperele și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pentru a pregăti pește, așezați fileuri de bas cu dungi pe grătar acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Bas Cu Dungi
Tarhon Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Periați fileurile uniform cu 2 lingurițe de ulei de măsline; se presară uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pește la grătar 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Pentru a pregăti spanacul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă