Bas cu dungi cu fenicul peste spanac saut
Striped bas cu fenicul peste saut spanac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 102 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, sare, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Saut bass cu dungi cu legume de vară, și Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pentru a pregăti gustul, combinați primele 5 ingrediente, aruncând bine pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fenicul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând o dată.
Așezați amestecul de fenicul într-un castron; amestecați zahărul, caperele și oțetul.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pentru a pregăti pește, așezați fileuri de bas cu dungi pe grătar acoperite cu spray de gătit.
Periați fileurile uniform cu 2 lingurițe de ulei de măsline; se presară uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pește la grătar 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Păstrați cald.
Pentru a pregăti spanacul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute sau pana devin aurii, amestecand frecvent.
Adăugați jumătate de spanac și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Adăugați spanacul rămas; gatiti 2 minute sau pana se ofileste, amestecand frecvent.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Așezați 1/2 cană de amestec de spanac pe fiecare dintre cele 8 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 file și aproximativ 1/4 cană de gust.