Barry bun ' somon Patty este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 351 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, sare, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pateu Simplu De Somon, Tort De Ciocolată Du Barry, și Proiectul emaw ' s Salmon Patty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați somonul, ouăle, firimiturile de pâine, maioneza, sucul de lămâie, amestecul de pansament de fermă, sarea, piperul, pudra de usturoi, mărarul și condimentele de fructe de mare într-un castron mare; împărțiți în 15 porții și formați-le în chiftele. Praf fiecare patty cu făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mărar
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare. Prăjiți câteva chiftele în ulei fierbinte, fără a supraaglomera tigaia, până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. Repetați până când toate prăjiturile sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Ornează fiecare cu o felie de lămâie și o crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.