Lemon Square baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare pătrate de lămâie, Ananas Pătrat Baruri # SundaySupper, și Orange Felie Pătrat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 căni de făină și zahărul cofetarilor. Se amestecă untul topit. Apăsați în partea inferioară a tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până la aur. Într-un castron mare, bateți ouăle până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
4
Combinați zahărul, praful de copt și 1/4 cană de făină, astfel încât să nu existe bucăți de făină. Se amestecă amestecul de zahăr în ouă. La final, amestecați sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Suc De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
5
Se toarnă peste crusta pregătită și se întoarce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți încă 30 de minute sau până când barele sunt setate. Se lasă să se răcească complet înainte de a tăia în bare.