Bare Delicioase De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Zmeură

Bare Delicioase De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați delicioase bare de prăjituri cu fulgi de ovăz cu zmeură. O porție conține 338 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr brun, gem de zmeură, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Nutella Cookie Baruri: Distractiv, Ușor, Delicios, Batoane De Prăjituri Delicioase Duble Cu Ciocolată Cu Mentă, și Zmeură plăcintă cu mere cu fulgi de ovăz Cookie Crumble.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci și tapetați cu folie unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați zahărul brun, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și ovăzul laminat. Frecați untul folosind mâinile sau un blender de patiserie pentru a forma un amestec sfărâmicios. Apăsați 2 căni de amestec în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Ovăz LaminatOvăz Laminat
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
3
Întindeți gemul la 1/4 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
4
Presărați amestecul de firimituri rămas deasupra și apăsați-l ușor în gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
5
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista