Bare De Zmeură

Bare De Zmeură
Raspberry Bars este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de gătit rapid, unt, amestec original și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Zmeură, Bare De Zmeură, și Bare De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți tigaia pătrată, 9x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se amestecă amestecul Bisquick, ovăzul și zahărul brun într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Zahăr BrunZahăr Brun
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind furculița sau blenderul de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați jumătate din amestecul sfărâmicios în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Răspândiți fructele peste amestecul sfărâmicios până la 1/4 inch de margini. Se acoperă cu amestecul sfărâmicios rămas; apăsați ușor în fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FructeFructe
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc; rece. Pentru 24 de bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista