Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de scorțișoară
Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de morcovi Blondies {cu glazură de brânză cremă de scorțișoară}, Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane-morcovi pentru fete cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ingredientele barei cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 19 până la 24 de minute sau până când partea superioară este uniform maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele, vanilia și scorțișoara cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde.
Întindeți glazura uniform peste barele răcite. A se păstra acoperit la frigider.