Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de scorțișoară

Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de scorțișoară
Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 107 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, vanilie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort de morcovi Blondies {cu glazură de brânză cremă de scorțișoară}, Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort de banane-morcovi pentru fete cu glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți ingredientele barei cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 19 până la 24 de minute sau până când partea superioară este uniform maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele, vanilia și scorțișoara cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Întindeți glazura uniform peste barele răcite. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista