Reteta de mere Pie Baruri ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 269 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ovăz cu gătit rapid, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Batoane de plăcintă cu cireșe de casă cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Căptușiți o foaie de copt cu margini de 15 pe 17 inci cu hârtie pergament. Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, 2 minute. La viteză mică, bateți făina și sarea până se formează un aluat moale. Apăsați aluatul peste partea inferioară a foii și 1/2 inch în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți în centrul cuptorului timp de 20 de minute, până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se lasă să se răcească pe un raft.
1
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, topiți 3 linguri de unt cu 1/4 cană de zahăr brun deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2
Adăugați merele la skillets și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă jumătate din scorțișoară și nucșoară în fiecare tigaie. Gatiti pana cand merele sunt caramelizate si foarte fragede si lichidul este evaporat, cu aproximativ 10 minute mai mult; răzuiți orice bucăți lipite de fundul plăcilor și adăugați până la 1/2 cană de apă în fiecare tigaie pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Lasă să se răcească.
1
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți până devin aurii și parfumate, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan nucile. Într-un castron mare, amestecați ovăzul cu făina, zahărul brun deschis, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un blender de patiserie sau două cuțite, tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă nucile și se presează amestecul în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun Deschis
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Întindeți umplutura de mere peste crustă. Împrăștiați firimiturile deasupra, apăsându-le ușor într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
4
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 1 oră, până când toppingul este auriu; rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească complet pe un raft înainte de a tăia în bare de 2 inci.