Bare de migdale de zmeură Chewy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 265 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, unt, ovăz cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Sandwich Cu Migdale-Zmeură, Bare De Granola Cu Mere De Zmeură Chewy, și Almond Joy Oat Baruri (Moale & Chewy!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 9-inch tigaie pătrat cu spray de copt cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați ovăzul, făina, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. La amestecul rămas, amestecați oul până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați aluatul ferm și uniform în partea inferioară a tigaiei, folosind degetele sau partea inferioară a cupei de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
5
Se întinde cu gem. Aranjați zmeura peste gem. Se amestecă migdalele în amestecul de firimituri rezervat; presărați uniform peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
6
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când blatul este auriu. Se răcește complet pe suportul de răcire.