Nevoie de un condimente fără lactate și vegetariene? Barele de marmeladă de portocale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 237 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, sare, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală, și Bare de gem sau marmeladă – 4 puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare de amestecare, cremă scurtarea cu zahăr, vanilie și extract de migdale. Se amestecă oul și se amestecă până se amestecă bine. Într-un castron separat, amestecați împreună făina, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Praf De Copt
Scurtarea
Scorțișoară
Vanilie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se adaugă la primul amestec și se amestecă bine.
4
Întindeți jumătate din aluat în tigaie. Acoperiți cu un strat de marmeladă.