Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, chipsuri de unt de arahide, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bare Cookie Cu Trei Straturi, 7 Straturi Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Baruri, și Batoane Cu Strat De Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Căptușiți fundul unei tigaie cu unt de 13"x9" cu un singur strat de biscuiți; pus deoparte. Topiți margarina într-o cratiță grea; adăugați zaharuri, firimituri de cracker graham și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Margarină
Pentru Legare
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește la foc mediu-mare până când zaharurile se dizolvă, amestecând des; se întinde peste biscuiți în tigaie. Aranjați un alt singur strat de biscuiți deasupra; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Combinați ingredientele rămase într-o cratiță; se încălzește la foc mic până se topește, amestecând până se omogenizează și devine cremoasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se întinde peste biscuiți; se lasă deoparte până se întărește.