Bare De Cireșe Triple-Ciocolată

Bare De Cireșe Triple-Ciocolată
Bare de cireșe Triple-ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amestec de prăjituri cu ciocolată, glazură de ciocolată bătută și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cookie-Uri Triple De Ciocolată-Cireșe, Triple Ciocolată Cherry Brownies, și Cookie-Uri Triple De Ciocolată-Cireșe.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făină tigaie de 15x10x1 inci sau 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați ușor amestecul de tort uscat, umplutura de plăcintă, ouăle și chipsurile de ciocolată cu spatula de cauciuc; rupeți orice amestec de tort nedizolvat apăsând cu spatula. Răspândiți cu grijă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți tigaia de 15x10x1 inci 23 până la 27 de minute, tigaia de 13x9 inci 29 până la 34 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Îngheț cu glazură. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 48 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista