Rubarbă Cheesecake Baruri este un vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 1475 calorii, 23g de proteine, și 89G de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bare De Cheesecake Cu Rubarbă, Bare De Cheesecake Cu Rubarbă, și Cheesecake Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii cu role de jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Bateți făina, ovăzul, zahărul brun, untul, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se sfărâmă sau amestecați cu lingura. Apăsați aproximativ 4 căni din amestec în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Scurtarea
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Ovăz
Rola
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Bateți ingredientele rămase, cu excepția rubarbei, într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. Se amestecă rubarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se întinde peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Se presară cu amestecul de firimituri rămas; apăsați ușor.
5
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când centrul este setat; se răcește 30 de minute. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore, dar nu mai mult de 48 de ore. Pentru bare, tăiați în 10 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.