Bare De Brânză Cremă De Dovleac

Bare De Brânză Cremă De Dovleac
Barele de brânză cremă de dovleac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. Un amestec de cardamom măcinat, nuci pecan, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Brânză De Dovleac, Bare De Brânză Cremă De Dovleac, și Bare De Brânză Cremă De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mic, amestecați făina, 1/4 cană zahăr și zahăr brun; se taie în unt până se sfărâmă. Se amestecă ovăzul și nucile pecan. Rezervați 1 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Apăsați amestecul rămas de firimituri pe fundul unui 13x9-in uns. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, condimentele și zahărul rămas până se omogenizează. Bateți în dovleac și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DovleacDovleac
VanilieVanilie
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Se toarnă peste crusta caldă; se presara cu amestec de firimituri rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți 20-25 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat și umplerea este setată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Se servește sau se dă la frigider, acoperit, în 2 ore.
9
Tăiați în bare.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista