Barcile de dovlecei cu mousse de Ricotta-busuioc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă 49 de cenți pe porție. Această garnitură are 54 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită piper, sare, brânză ricotta și suc de lămâie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Flauturi De Dovlecei Pipetate Cu Mousse De Ricotta De Busuioc, Dovlecei cu Ricotta, mentă și busuioc, și Flori de dovlecei prăjiți umplute cu Ricotta de busuioc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare. Aranjați cojile de dovlecei într-un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Combinați busuiocul și următoarele 7 ingrediente (prin piper), amestecând bine cu un tel. Împărțiți amestecul uniform între cochilii, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Coji De Paste
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged.