Barci cu dovlecel cu fasole pinto
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, bărcile de dovlecel cu fasole Pinto ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 368 de calorii , 18 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 2,71 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, chimen măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77% . Acest scor este solid. Încercați bărci cu pizza cu dovlecei , bărci cu dovlecei umplute vegane și seara taco de casă cu carnitas și fasole pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8 inchi. coajă. Tăiați pulpa și puneți deoparte. Într-un cuptor olandez, aduceți apă și sare la fiert.
Adăugați cojile de dovlecel; gătiți timp de 5-8 minute sau până când devine crocant.
Scurgeți și puneți deoparte.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și pulpa de dovlecel în ulei până devin crocante. Se amestecă fasolea, porumbul, sosul de roșii, sosul chili, coriandru și chimenul. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute sau pana se incalzeste.
Se presară cu brânză; acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când brânza se topește. Se pune în coji de dovlecel; se presara cu rosii.