Barci cu dovlecel cu fasole pinto

Barci cu dovlecel cu fasole pinto
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, bărcile de dovlecel cu fasole Pinto ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 368 de calorii , 18 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 2,71 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați ulei de măsline, chimen măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77% . Acest scor este solid. Încercați bărci cu pizza cu dovlecei , bărci cu dovlecei umplute vegane și seara taco de casă cu carnitas și fasole pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime. Scoateți pulpa, lăsând un 3/8 inchi. coajă. Tăiați pulpa și puneți deoparte. Într-un cuptor olandez, aduceți apă și sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați cojile de dovlecel; gătiți timp de 5-8 minute sau până când devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
3
Scurgeți și puneți deoparte.
4
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și pulpa de dovlecel în ulei până devin crocante. Se amestecă fasolea, porumbul, sosul de roșii, sosul chili, coriandru și chimenul. Gatiti la foc mediu timp de 5 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se presară cu brânză; acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când brânza se topește. Se pune în coji de dovlecel; se presara cu rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista