Banane și nucă de cocos Flapjacks
Bananan și nucă de cocos Flapjacks este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 12. O porție conține 230 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, banane prea coapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Banane, Nucă De Cocos Și Ciocolată Flapjacks & Castelul Stirling, Ciocolată și banane Flapjacks, și Lapte De Cocos Flapjacks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o cutie de 20 cm cu hârtie de copt și preîncălziți cuptorul la 190C.Pasul 2: topiți untul, zahărul și siropul într-o tigaie la foc mic.Pasul 3: scoateți focul și amestecați ovăzul, nuca de cocos desicată și piureul de banane. Lingura amestec în staniu, neted apoi se coace timp de 20 de minute.Pasul 4: Lăsați să se răcească înainte de a tăia în pătrate.