Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca

Banana-Nucă De Cocos Ramen Budinca
Banana-nucă de cocos Ramen budinca ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, ghimbir cristalizat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bananan Și Budincă De Nucă De Cocos, Budincă De Nucă De Cocos Cu Banane, și Smoothie Cu Budincă De Banane-Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați tăiței într-un bol, acoperiți cu apă fierbinte de la robinet și înmuiați, răsturnând o dată, timp de 10 minute; tăiței ar trebui să se desprindă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Scurgeți bine; aruncați cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Bateți ouăle, zahărul, laptele de cocos, smântâna, extractul de migdale, cardamomul, semințele de anason și un vârf de sare într-un bol mare. Se amestecă tăiței, stafidele și ghimbirul până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci; întindeți bananele într-un strat, apoi turnați amestecul de tăiței deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se presară cu nucă de cocos și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
7
Coaceți până se rumenesc și setați, aproximativ 1 oră 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se lasă să se răcească cel puțin 1 oră înainte de feliere.
9
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Riesling, Sos Japonez De Susan, Sauvignon Blanc

Riesling, Sake și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru tăiței Ramen. Sak7 este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămânem la vin de struguri, deși, s-ar putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista