Bamieh (Tocană de bame din Orientul Mijlociu)

Bamieh (Tocană de bame din Orientul Mijlociu)
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete din Orientul Mijlociu în cutia dvs. de rețete, Bamieh (Tocanita de bame din Orientul Mijlociu) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 297 de calorii, 28 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD per porție. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Dacă aveți sare și piper măcinat, carne de tocană de miel, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Cu un scor de lingură de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Bame din Orientul Mijlociu - Bamya, Tocană de bame picant (Stil Orientul Mijlociu) și Tocană Kafta (Tocană de chiftele din Orientul Mijlociu).

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, sarea și piperul negru; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit maro deschis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați carnea de miel, scorțișoară, chimen, coriandru și pasta de usturoi. Gatiti la foc mediu pana cand mielul incepe sa se rumeneasca, 10 pana la 15 minute, amestecand din cand in cand. Se amestecă roșiile și pasta de tomate; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Dizolvați cuburile de bulion de vită în 4 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Linte Uscată2 Căni De Linte Uscată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se toarnă bulionul în oala cu mielul și se amestecă bame. Dacă este necesar, adăugați apă pentru a acoperi bamele. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți capacul și gătiți încă 45 de minute până la 1 oră până când mielul este foarte fraged și tocanita ajunge la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să combinați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Karthauserhof Riesling QbA Ruwer. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
Karthauserhof Riesling QbA Ruwer
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista