Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Scufundarea picantă de porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 768 calorii, 14g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână porumb, ardei jalapeno, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Bacon Ranch Porumb Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Porumb fierbinte și picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână, maioneză, porumb, ceapă verde, ardei iute jalapeno, ardei iute verde și brânză. Gata de servit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)