Baie Fierbinte De Spanac-Anghinare
Hot Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 684 calorii, 21g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimi de anghinare, smântână, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o farfurie cu spray antiaderent.
Încălziți spanacul într-un cuptor cu microunde la mare timp de 5 minute și stoarceți uscat.
Scurgeți inimile de anghinare și tocați grosier într-un robot de bucătărie.
Combinați toate ingredientele, cu excepția brânzei jack într-un castron mare. Se amestecă bine.
Răzuiți în vasul de caserolă pregătit și presărați brânza jack deasupra.
Coaceți timp de 30 de minute.
Transferați într-un vas de frecare și păstrați-l la cald peste o flacără mică.
Se servește cu chipsuri de bagel.