Baie Fierbinte De Crab
Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, tabasco, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Salată Fierbinte De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză și maioneza într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bate pentru a combina.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția migdalelor și bateți ușor până se combină. Puneți lingura într-un vas de copt rezistent la căldură.
Se presară cu migdale tăiate, apoi se coace la 375 de grade timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate deasupra.
Serviți cu chipsuri de porumb sau crackers.In un blender sau robot de bucătărie, combinați avocado, suc de lămâie, ceapă și Worcestershire. Pulsează până se combină. (Lăsați puțină textură avocado.)
Adăugați cremă de brânză, smântână și sare. Pulsează de câteva ori. Se amestecă carnea de crab. Se răcește până când este nevoie. Rețineți că avocado se va decolora în câteva ore, așa că nu faceți mai mult de câteva ore înainte de servire!
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.