Baie De Somon Afumat

Baie De Somon Afumat
Dip somon afumat este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 99 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ceapă, somon, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 29%. Încercați Somon cu beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), și Baie De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați crema de brânză înmuiată, smântâna, 2 linguri de mărar proaspăt, suc de lămâie, somon și ceapă într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de mere coapte, fructe tropicale, alune și o notă de condimente se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista