Baie de fasole Fava cu brânză de capră și usturoi

Baie de fasole Fava cu brânză de capră și usturoi
Fava Bean Dip cu brânză de capră și usturoi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 256 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole fava, suc de lămâie, usturoi și ulei de măsline extravirgin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Fava și brânză de capră cu ridichi, Baie De Fasole Fava Cu Usturoi Prăjit Și Iaurt, și Salată De Fasole Fava Cu Rampe Murate Și Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Scoateți coaja exterioară din fasolea fava. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să lucrați peste un castron mare, să îndoiți păstăia de fasole fava lângă una dintre fasole, să strângeți fasolea cu degetele, pentru a o trage în castron când fasolea se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Continuați să strângeți, să ciupiți și să rupeți, până când ați desfăcut toate păstăile.
3
Fierbeți fasolea în apă sărată: aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Adăugați fasolea decojită, fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta fasolea din apa fierbinte și puneți-o într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și pentru a șoca fasolea pentru a-și menține culoarea verde strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Îndepărtați cojile exterioare ale fasolei: când fasolea s-a scufundat pe fundul vasului cu apă cu gheață, pescuiți-le și îndepărtați și aruncați coaja exterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Saut usturoiul: într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei de măsline pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați usturoiul verde tocat (sau căței de usturoi obișnuiți tocați) și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Fasole decojită pur cu usturoi, coajă, suc de lămâie, apă, ulei de măsline: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Așezați fasolea decojită și curățată într-un robot de bucătărie cu usturoi verde înmuiat, coajă de lămâie, suc de lămâie și apă. Pulsează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Stream într-o lingură sau două mai mult de ulei de măsline în timp ce pur și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
13
Se amestecă brânza de capră: răzuiți amestecul din robotul de bucătărie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se amestecă brânza de capră până se combină bine. Condimentează cu sare kosher și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
15
Se servește cu castraveți feliați sau jicama.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
JicamaJicama
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista