Baie de fasole Fava cu brânză de capră și usturoi

Fava Bean Dip cu brânză de capră și usturoi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 154 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 256 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Simply Recipes necesită fasole fava, suc de lămâie, usturoi și ulei de măsline extravirgin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole Fava și brânză de capră cu ridichi, Baie De Fasole Fava Cu Usturoi Prăjit Și Iaurt, și Salată De Fasole Fava Cu Rampe Murate Și Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Scoateți coaja exterioară din fasolea fava. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să lucrați peste un castron mare, să îndoiți păstăia de fasole fava lângă una dintre fasole, să strângeți fasolea cu degetele, pentru a o trage în castron când fasolea se fixează.
Continuați să strângeți, să ciupiți și să rupeți, până când ați desfăcut toate păstăile.
Fierbeți fasolea în apă sărată: aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați 1 lingură de sare.
Adăugați fasolea decojită, fierbeți timp de 5 minute.
Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta fasolea din apa fierbinte și puneți-o într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și pentru a șoca fasolea pentru a-și menține culoarea verde strălucitor.
Îndepărtați cojile exterioare ale fasolei: când fasolea s-a scufundat pe fundul vasului cu apă cu gheață, pescuiți-le și îndepărtați și aruncați coaja exterioară.
Saut usturoiul: într-o tigaie mică, încălziți 1 lingură de ulei de măsline pe mediu.
Adăugați usturoiul verde tocat (sau căței de usturoi obișnuiți tocați) și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 sau 4 minute.
Fasole decojită pur cu usturoi, coajă, suc de lămâie, apă, ulei de măsline:
Așezați fasolea decojită și curățată într-un robot de bucătărie cu usturoi verde înmuiat, coajă de lămâie, suc de lămâie și apă. Pulsează până se omogenizează.
Stream într-o lingură sau două mai mult de ulei de măsline în timp ce pur și simplu.
Se amestecă brânza de capră: răzuiți amestecul din robotul de bucătărie într-un castron.
Se amestecă brânza de capră până se combină bine. Condimentează cu sare kosher și piper proaspăt măcinat.
Se servește cu castraveți feliați sau jicama.