Baie de fasole albă de rozmarin și lămâie
Rosemary și lămâie albă de fasole albă este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1076 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare și piper kosher, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Baie De Rozmarin Cu Lămâie De Fasole Albă, Lămâie Rozmarin Baie De Fasole Albă, și Hummus de fasole albă și rozmarin.
Instrucțiuni
Așezați fasolea, usturoiul și sucul de lămâie în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Pulsați până când fasolea este tocată aproximativ.
Cu motorul pornit, turnați încet 1/4 cană de ulei prin tubul de alimentare. Procesați până când amestecul este neted.
Transferați amestecul de fasole într-un castron mic. Se amestecă rozmarinul, coaja de lămâie și restul de 1 lingură de ulei. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile.