Baie De Ceapă Maui Caramelizată
Caramelizat Maui ceapa Dip necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zară, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Baie De Ceapă Maui Caramelizată, Ceapă Maui caramelizată și quesadillas de rață la grătar, și Friptură de mușchi și ceapă Maui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, lipicioase și caramelizate, aproximativ 20 de minute. Dacă tigaia începe să ardă, reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați 1 lingură. apă, amestecând bine.
Transferați ceapa într-un castron mic și răciți până la rece, aproximativ 1 oră.
Rezervați 1 lingură. ceapă. Într-un robot de bucătărie, pulsați ceapa rămasă, smântâna, laptele de unt și sarea doar până când sunt combinate.
Se transferă într-un vas de servire, se acoperă cu ceapă rezervată și se răcește cel puțin 1 oră.
Faceți înainte: până la 2 zile și răciți.