Baie De Ceapă La Cuptor

Baie De Ceapă La Cuptor
Dip ceapa la cuptor ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar cu lapte, pătrunjel, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 pana la 7 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă mayo, brânzeturi, pătrunjel și sos de piper. Se amestecă ceapa. Lingură în vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista