Baie De Ceapă La Cuptor
Dip ceapa la cuptor ar putea fi o reteta buna pentru a extinde cutia reteta hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 154 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar cu lapte, pătrunjel, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.topiți margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 pana la 7 min. sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se răcește ușor.
Se amestecă mayo, brânzeturi, pătrunjel și sos de piper. Se amestecă ceapa. Lingură în vas mic de copt.
Coaceți 25 min. sau până se încălzește.