Bacon și ouă Enchiladas
Bacon și ou Enchiladas necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 439 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 78 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, sos enchilada, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Bacon și ouă Enchiladas.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti slanina in tigaie de 10 inci la foc mediu, intorcandocazional, pana cand este foarte crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingurăpungeri în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; zdrobiți slănina și puneți-o deoparte.
Bateti ouale, laptele, ceapa pudra si chimenul intr-un bol mediu cu tel de sarma pana se omogenizeaza bine.
Se toarnă în tigaie cu picături de slănină. Pe măsură ce amestecul începe să se fixezeîn partea inferioară și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu o spatulă metalică,astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge până la fund. Evitați agitarea constantă. Gatiti 5 pana la 7 minutesau până când ouăle sunt îngroșate pe tot parcursul, dar încă umede. Nu gătiți prea mult.
Se toarnă 1/2 cutie de sos enchilada peste fundul vasului de copt. Umpleți fiecaretortilla cu aproximativ 1/3 cană ouă, 1 lingură slănină și 2 linguri brânză; rollup.
Așezați cusătura în jos pe sosul enchilada în vas.
Se toarnă restul de 1 1/2 sos cansenchilada peste tortilla umplută. Se acoperă cu restul de brânză și slănină.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește bine și se fierbe.
Se servește cu smântână și sos taco.