Bacon Muschiulet De Porc
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiuletul de porc cu slănină ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 312 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 646 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, filet de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, și Bacon Înfășurat Muschiulet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când slănina începe să se rumenească, dar este încă flexibilă, aproximativ 5 minute.
Amestecați untul de mere, mierea, ienibaharul și pudra de chili într-un bol mic.
Înfășurați filetul în 4 felii de slănină parțial gătită și fixați-l cu scobitori.
Ungeți jumătate din amestecul de unt de mere peste slănină și înfășurați filetul cu feliile rămase de slănină.
Ungeți amestecul rămas de unt de mere peste carne.
Așezați filetul pe tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de unt de mere s-a copt într-o glazură și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a filetului citește cel puțin 145 grade F (65 grade C), aproximativ 30 de minute.