Bacon Muschiulet De Porc

Bacon Muschiulet De Porc
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiuletul de porc cu slănină ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 312 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 646 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, filet de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, și Bacon Înfășurat Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când slănina începe să se rumenească, dar este încă flexibilă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amestecați untul de mere, mierea, ienibaharul și pudra de chili într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Înfășurați filetul în 4 felii de slănină parțial gătită și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Ungeți jumătate din amestecul de unt de mere peste slănină și înfășurați filetul cu feliile rămase de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Ungeți amestecul rămas de unt de mere peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Așezați filetul pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de unt de mere s-a copt într-o glazură și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a filetului citește cel puțin 145 grade F (65 grade C), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista