Bacon Deviled Ouă
Reteta Bacon ouă Deviled este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 26 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 102 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați slănină, scallions, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Bacon Deviled Ouă, și Ouă devilate cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 12 ouă mari într-o cratiță mare; adăugațiapă pentru a acoperi cu 1". Se aduce la fierbere, se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să stea 10 minute.
Transferați ouăle într-un castron cu apă cu gheațăși lăsați să se răcească complet, aproximativ 10 minute;coaja. Înjumătățiți pe lungime și îndepărtați gălbenușurile.Tăiați grosolan 3 felii de slănină. Gatiti intr-o tigaie medie la foc mediu pana cand sunt rumenite si crocante.
Transferați slănina pe hârtieprosoape. Strecurați picăturile printr-o plasă fină într-un castron mic.
Adăugați unt topitdacă este necesar să măsurați 2 linguri.
Se amestecă fin gălbenușurile rezervate, grăsimea de slănină(și/sau untul), 1/3 cană de maioneză, 2 lingurițe de muștar Dijon și 1 lingură îngrămădită scallions tocate într-un castron mediu;condimentează cu sare kosher și piper negru proaspăt măcinat.
Transferați într-o pungă mare de congelare resigilabilă, apoi tăiați 1/2" de pe 1 colț. Pipă în Albi; garnisiți cu scallions feliate subțire șisanina conservata.