Bacon Avocado Cremă De Brânză Dip

Bacon Avocado Cremă De Brânză Dip
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru cutia de rețete, bacon Avocado Cream Cheese Dip ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 194 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecetes are 8 fani. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați avocado, slănină, salsa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brânză Avocado Bacon Dip, The Bug ' s Ultimate Bacon, porumb și Avocado brânză la grătar & @RudisGlutenFree spune concurs de brânză &, și Dip De Avocado Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză, salsa, slănină, ceapă verde, sare și piper într-un castron; se acoperă cu cuburi de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De AvocadoCuburi De Avocado
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Lanson Le Black Label Brut (jumătate de sticlă)
Culoarea strălucitoare a Black Label amintește de tonurile caracteristice de paie ale Pinot Noir, cu sclipiri de chihlimbar. Este plin de viață în flaut, cu un flux fin de bule persistente. Aromele sale proaspete combină impresia de vitalitate și arome de primăvară, împreună cu indicii de pâine prăjită și miere. Pe palat, buchetele de fructe coapte și citrice creează o senzație de opulență, dar lejeritate.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista