Bacon

Baconul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 80g de grăsime, și un total de 836 calorii. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, burtă de porc, așchii de lemn de mere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 33%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bacon Nutella Brownie Bites cu glazură de slănină de scorțișoară de arțar, Mușcături De Pui Cu Crustă De Muștar Și Slănină Cu Rețetă Aioli De Slănină, și Cotlet de porc cu slănină înăbușită și varză de mere-inspirat de beyond Bacon: Paleo-uri care respectă întregul porc.
Instrucțiuni
Într-un recipient de 2 galoane, amestecați împreună zahărul brun, amestecul de întărire și apa. Scufundați burta de porc în amestec, astfel încât să fie acoperită complet. Dacă carnea plutește, o puteți cântări cu o farfurie sau un obiect similar. La frigider acoperit timp de șase zile.
Cărbune ușor într-un fumător în aer liber. Înmuiați așchii de lemn într-un castron cu apă. Când temperatura fumătorului este între 140 și 150 de grade, cărbunii sunt gata. Fumați burta de porc timp de 6 ore, aruncând o mână de așchii de lemn pe cărbuni aproximativ o dată pe oră. A se păstra la frigider. Feliați și prăjiți așa cum ați face cu slănina cumpărată din magazin.