Baclava lui Balaboosta

Baclava lui Balaboosta
Baklava reteta Balaboosta ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 28 de porții cu 287 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, păstăi de cardamom, aluat de filo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, zahărul, mierea, coaja de portocală și păstaia de cardamom într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mic până când zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc, se amestecă apa de trandafiri, apoi se aruncă coaja de portocală și păstaia de cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
3
Transferați siropul într-un recipient etanș și răciți-l la frigider. Siropul se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Pentru Baklava: tapetați o foaie de copt de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Amestecați untul și uleiul într-un castron mare. Păstrați-l aproape de zona de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Combinați nucile, zahărul pudră, apa de trandafiri, cardamomul și scorțișoara într-un robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin și aproape pastos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați o foaie de aluat filo pe foaia de copt căptușită. (Păstrați foile neutilizate de phyllo acoperite cu un prosop umed în timp ce lucrați.) Tăiați capetele dacă este necesar sau pur și simplu pliați-le pentru a se potrivi cu tava. Generos, și vreau să spun cu generozitate, periați partea superioară a aluatului phyllo cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Așezați un alt singur strat deasupra și periați-l din nou. Repetați procesul până când aveți 8 straturi de aluat filo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
10
Întindeți întregul amestec de nuci deasupra și împachetați-l ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
11
Așezați un alt strat de aluat filo deasupra și periați-l cu amestecul de unt. Repetați procesul până când aveți încă 8 straturi cu stratul superior periat Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12
Tăiați baklava în diamante mici sau pătrate de aproximativ 2 inci pătrate folosind un cuțit foarte ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Așezați o foaie de hârtie pergament deasupra și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți hârtia pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Scoateți din cuptor și turnați imediat siropul de trandafir răcit peste baklava, permițând siropului să curgă în toate crăpăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați-l să se răcească complet înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții28
Scor De Sănătate4
Revista