Baklava reteta Balaboosta ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă face 28 de porții cu 287 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, păstăi de cardamom, aluat de filo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, zahărul, mierea, coaja de portocală și păstaia de cardamom într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mic până când zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc, se amestecă apa de trandafiri, apoi se aruncă coaja de portocală și păstaia de cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Apa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
3
Transferați siropul într-un recipient etanș și răciți-l la frigider. Siropul se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Pentru Baklava: tapetați o foaie de copt de 9 pe 13 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Amestecați untul și uleiul într-un castron mare. Păstrați-l aproape de zona de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Combinați nucile, zahărul pudră, apa de trandafiri, cardamomul și scorțișoara într-un robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin și aproape pastos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Apa De Trandafiri
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De Orez
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Așezați o foaie de aluat filo pe foaia de copt căptușită. (Păstrați foile neutilizate de phyllo acoperite cu un prosop umed în timp ce lucrați.) Tăiați capetele dacă este necesar sau pur și simplu pliați-le pentru a se potrivi cu tava. Generos, și vreau să spun cu generozitate, periați partea superioară a aluatului phyllo cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Așezați un alt singur strat deasupra și periați-l din nou. Repetați procesul până când aveți 8 straturi de aluat filo cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
10
Întindeți întregul amestec de nuci deasupra și împachetați-l ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Așezați un alt strat de aluat filo deasupra și periați-l cu amestecul de unt. Repetați procesul până când aveți încă 8 straturi cu stratul superior periat Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12
Tăiați baklava în diamante mici sau pătrate de aproximativ 2 inci pătrate folosind un cuțit foarte ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Așezați o foaie de hârtie pergament deasupra și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Scoateți hârtia pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Scoateți din cuptor și turnați imediat siropul de trandafir răcit peste baklava, permițând siropului să curgă în toate crăpăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Lăsați-l să se răcească complet înainte de servire.