Baclava Cu Alune De Fistic
Reteta fistic alune Baklava ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 60 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 163 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, cuișoare măcinate, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baclava Cu Alune De Fistic, Ziua 12: Baclava Cu Fistic, și Baclava Cu Fistic.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați împreună fisticul, alunele, 2 lingurițe de scorțișoară, 1/2 linguriță cuișoare măcinate și 1/2 cană zahăr.
Desfaceți patiseria phyllo dezghețată și acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea și crăparea.
Periați o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu unt topit folosind o perie de patiserie.
Așezați o foaie de patiserie pe tigaia cu unt și periați cu mai mult unt. Repetați până când sunt stivuite 8 foi de aluat cu unt.
Presărați o parte din amestecul de nuci peste acest strat, apoi acoperiți cu încă 3 straturi de patiserie, fiecare periat cu unt.
Presărați mai mult din amestecul de nuci, apoi 3 straturi de patiserie cu unt. Repetați acest model până când amestecul de nuci dispare, rezervând 8 straturi de patiserie pentru blat. De fiecare dată când se pune un strat de patiserie, acesta trebuie periat cu untul topit.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați patiseria în fâșii, apoi în diamante. Bucățile ar trebui să fie oarecum mici, deoarece sunt atât de dulci. În acest moment, fiecare piesă poate fi împânzită cu un cuișor întreg.
Încălziți untul topit rămas până la fierbere și stropiți-l uniform pe toată tigaia.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt uniform aurii.
În timp ce patiseria se coace, combinați restul de 3 căni de zahăr, apă, miere, 1 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de cuișoare măcinate într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Când patiseria iese din cuptor, turnați imediat siropul uniform pe întreaga tigaie. Aveți grijă când turnați; siropul fierbinte poate face ca untul din patiserie să fiarbă și să stropească. Lăsați baklava să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Scoateți cuișoarele întregi din bucăți înainte de a mânca.