Baclava Cu Alune De Fistic

Baclava Cu Alune De Fistic
Reteta fistic alune Baklava ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 2 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 60 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 163 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, cuișoare măcinate, fistic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baclava Cu Alune De Fistic, Ziua 12: Baclava Cu Fistic, și Baclava Cu Fistic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună fisticul, alunele, 2 lingurițe de scorțișoară, 1/2 linguriță cuișoare măcinate și 1/2 cană zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Desfaceți patiseria phyllo dezghețată și acoperiți cu un prosop umed pentru a preveni uscarea și crăparea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
3
Periați o tigaie jellyroll de 10x15 inch cu unt topit folosind o perie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați o foaie de patiserie pe tigaia cu unt și periați cu mai mult unt. Repetați până când sunt stivuite 8 foi de aluat cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați o parte din amestecul de nuci peste acest strat, apoi acoperiți cu încă 3 straturi de patiserie, fiecare periat cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Presărați mai mult din amestecul de nuci, apoi 3 straturi de patiserie cu unt. Repetați acest model până când amestecul de nuci dispare, rezervând 8 straturi de patiserie pentru blat. De fiecare dată când se pune un strat de patiserie, acesta trebuie periat cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați patiseria în fâșii, apoi în diamante. Bucățile ar trebui să fie oarecum mici, deoarece sunt atât de dulci. În acest moment, fiecare piesă poate fi împânzită cu un cuișor întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
9
Încălziți untul topit rămas până la fierbere și stropiți-l uniform pe toată tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când sunt uniform aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
În timp ce patiseria se coace, combinați restul de 3 căni de zahăr, apă, miere, 1 linguriță de scorțișoară și 1/4 linguriță de cuișoare măcinate într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Când patiseria iese din cuptor, turnați imediat siropul uniform pe întreaga tigaie. Aveți grijă când turnați; siropul fierbinte poate face ca untul din patiserie să fiarbă și să stropească. Lăsați baklava să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți cuișoarele întregi din bucăți înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista