Bacala alla Vincentina

Bacala alla Vincentina
Nevoie de un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre? Bacalan alla Vincentina ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 8g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 395 calorii. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de lapte, ulei de măsline virgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 de ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Cod Sărat, Stil Amalfi (Bacalan All ' Amalfitana), Alla Checca, și Cavatelli alla Vodka sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați bacala înmuiată în pătrate de 2 inci și verificați dacă există oase.
2
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, hamsiile și scorțișoara și gătiți până când ceapa este foarte moale, dar nu s-a rumenit, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
ScorțișoarăScorțișoară
CeapăCeapă
4
Adăugați bucăți de bacala, vin și lapte și aduceți la fierbere. Reduceți focul pentru a fierbe și gătiți 1 oră, adăugând mai mult lapte dacă amestecul devine uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
VinVin
5
Adăugați pătrunjel tocat, verificați dacă există condimente și serviți cu mămăligă moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PătrunjelPătrunjel
MamaligaMamaliga

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Concerto Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În49 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista