Babganoush-Paste Hummus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Babganoush-Hummus Pastan. Această rețetă vegană servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 736 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, nuci de pin, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Babganoush - Paste Hummus (Vegan), Paste Hummus Cu Scallion De Pătrunjel, și Paste Hummus Picante Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare cu apă la fiert, apă sărată și gătiți pastele la al dente.
În timp ce apa fierbe încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 până la 2 minute, apoi adăugați vinetele și mazărea și amestecați pentru a acoperi. Condimentează mazărea și vinetele cu chimen, coriandru, fulgi de ardei roșu, sare și piper, acoperă cu capac și lasă să gătească aproximativ 10 minute. Amestecați coaja de lămâie și continuați să gătiți până când vinetele s-au descompus, aproximativ încă 5 până la 10 minute.
Scoateți legumele din tigaie și puneți-le într-un robot de bucătărie prevăzut cu accesoriu pentru lamă.
Adăugați stocul de legume și pasta de tahini și procesați până la consistența sosului.
Adăugați sosul înapoi în cratiță și încălziți la foc mic până când este gata de servit.
Adăugați o lingură de lichid de gătit amidon în sos, scurgeți pastele și aruncați pastele cu sos de năut-vinete 1 minut, apoi acoperiți cu pătrunjel și nuci de pin.
Așezați într-un vas de servire.