Avgolemono (Supă Greacă De Lămâie-Ou)

Avgolemono (supă greacă de lămâie-ou) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 291 calorii. Un amestec de jumătăți de piept de pui, suc de lămâie, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avgolemono-supă grecească de ouă și lămâie, Avgolemono (supă greacă de ouă și lămâie), și Soupan Avgolemono (Supă Greacă De Ou-Lămâie) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul și orezul într-o cratiță mare până la fierbere. Reduceți căldura la foc mic; acoperiți și gătiți 15 minute sau până când orezul este fiert.
Scoateți supa de pe foc și acoperiți.
Bateți ouăle și sucul de lămâie într-un castron mediu până se spumează.
Scoateți aproximativ 1 cană de bulion fierbinte din supă și adăugați-l încet în ouă, amestecând continuu. Amestecați încet ouăle încălzite în supă. Se toarnă în boluri și se servește imediat cu o felie de lămâie.