Autocolante Pentru Oală De Porc

Autocolante Pentru Oală De Porc
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre דל פחמימות,? Autocolantele pentru oală de porc ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 102 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de apă, apă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Autocolante Pentru Oală De Porc, Autocolante pentru oală de porc și creveți, și Autocolante Pentru Oală De Porc Și Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carne de porc; gatiti 6 minute sau pana cand se face, amestecand pentru a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Adăugați ceapă, sos de soia și ulei de susan; gatiti 30 de secunde. Se amestecă salata de varză și se gătește 30 de secunde sau până când varza se ofilește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
CeapăCeapă
4
Combinați 3 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de porc; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
7
Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), lingură 1 lingură slabă amestec de porc în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
8
Așezați pe o foaie de copt într-un singur strat (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea). Când toate piei sunt umplute, scoateți prosopul și acoperiți-l cu folie de plastic; congelați până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Așezați în pungi de plastic cu fermoar și congelați până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Aranjați autocolante oală congelate într-un singur strat pe o foaie de copt; se acoperă cu folie de plastic, și dezgheț în frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Aranjați autocolante oală în tigaie într-un singur strat; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste pe partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați 1 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute. Descoperiți și gătiți până se evaporă lichidul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista