Autentic New Orleans fasole roșie și orez

Autentic New Orleans fasole roșie și orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasolea roșie și orezul autentic din New Orleans ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 321 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, șuncă, cârnați și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 50 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Fasole Roșie Și Orez Din New Orleans, Fasole roșie și orez din New Orleans, și Fasole Roșie Și Orez Din New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți scurtarea într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, usturoiul si ardeiul gras in scurtare fierbinte pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați apa, fasolea roșie și cârligul de șuncă într-o oală mare; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de ceapă în apă; adăugați cârnați afumați și țelină în apa clocotită; reveniți la fierbere. Se amestecă frunzele de dafin, condimentul creol, cimbru și salvie în apa clocotită. Reduceți căldura la minim, așezați un capac pe oală și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți și aruncați jaretul de șuncă și frunzele de dafin; se amestecă sosul de ardei iute și se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Orez AlbOrez Alb
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista