Asparagus Benedict cu sos Ch. C. vre - Dijon
Asparagus Benedict cu sos Ch-Dijon ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 227 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ouă, sare kosher, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Friptură și ouă Benedict cu sparanghel în sos Bearnaise, Sparanghel, ouă și șuncă cu sos de muștar Dijon, și Sparanghel prăjit cu sos de lămâie Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul chincvre: umpleți o cratiță mare la un sfert din drum cu apă și aduceți-o la foc mic la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Se adaugă prazul, se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a se combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand prazul s-a inmuiat si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute.
Adăugați sparanghelul, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sparanghelul este crocant, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.Pentru ouăle pocate: aduceți apa măsurată la foc mic într-o oală medie la foc mare (apa trebuie să aibă o adâncime de cel puțin 2 inci). Reduceți căldura la minim pentru a menține apa la foc mic. Se amestecă oțetul.Rupeți 1 ou într-o ceașcă mică sau ramekin. Glisați ușor oul în apa care fierbe. Repetați cu restul de 3 ouă, asigurându-vă că le distanțați uniform în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt doar setate, aproximativ 3 minute. Ridicați ouăle din apă cu o lingură cu fante.
Așezați într - un castron cu apă caldă pentru a păstra warm.To asamblați: prăjiți pâinea și acoperiți partea superioară a fiecărei felii cu un strat subțire de unt, condimentați cu sare și piper și așezați pe farfurii de servire. Împărțiți amestecul de sparanghel-praz peste pâine prăjită.Folosind o lingură cu fante, scoateți ouăle din apa caldă. Ștergeți orice exces de apă din partea inferioară a lingurii cu un prosop de hârtie sau un prosop de bucătărie și glisați ouăle pe amestecul de sparanghel-praz. Topiți ouăle cu cantitatea dorită de sos de Ch-vre (este posibil să vă rămână câteva pentru a servi pe lateral). Dacă doriți, presărați pătrunjel deasupra, apoi serviți imediat.