Asiatice Înger De Păr Paste
Nevoie de un fel principal fără lactate? Pastele asiatice de păr înger ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ulei de susan asiatic, mazăre comestibilă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Păr Înger Paste Plăcintă, Paste De Păr Înger, și Paste De Păr Înger Cu Crab.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecați nucile des până devin aurii, 4 până la 5 minute.
Se toarnă 2 1/2 până la 3 litri de apă în tigaie, se acoperă și se aduce la fierbere la foc mare.
Între timp, într-un castron larg, amestecați sosul de soia, oțetul, uleiul de susan, zahărul și uleiul de chili.
Când apa fierbe, amestecați pastele. Gatiti, neacoperit, 3 minute. Se amestecă mazărea și creveții. Gatiti pana cand pastele sunt doar fragede pentru a musca si crevetii sunt roz, cu 1 pana la 2 minute mai mult.
Adăugați amestecul de paste, cilantro și ceapa verde în pansamentul de soia și amestecați bine.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.