Asiatice Tăiței Castron
Asiatice tăiței castron ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 501 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 9.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de arahide, ceapă verde, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Asiatice Tăiței Castron, Dulce - Fierbinte Asiatice Tăiței Castron, și Castron De Tăiței De Pui Asiatic.
Instrucțiuni
Așezați friptura de fustă de bizon pe raftul neîncălzit al unei tigaie pentru broiler.
Periați ambele părți ale fripturii Bison skirt cu cele 2 linguri de sos de soia. Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură timp de 5 până la 6 minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 145 de grade F, întorcându-se o dată. Acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, aduceți bulionul și apa la fierbere la foc mediu-mare într-o cratiță mare.
Adăugați tăiței de vermicelli și gătiți, neacoperiți, timp de 3 minute sau până când tăiței sunt fragede. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia șuvițele de tăiței în bucăți mai mici. Se amestecă sosul de arahide, broccoli și morcovii.
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați subțire friptura de fustă de bizon împotriva bobului în bucăți de mărimea mușcăturii. Împărțiți amestecul de tăiței între 4 boluri. Sus cu bucăți de friptură de fustă bison.
Se presară cu arahide și ceapă verde sau cilantro. Dacă doriți, serviți cu sos de chili asiatic și sos de soia suplimentar.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.