Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vasul de somon Asiatic cu var. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Asiatice castron de somon cu var burniță, Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime, și Somon Atlantic Infuzat Cu Lămâie Cu Salată Asiatică.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. se gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Saut usturoi si fulgi de ardei pana cand usturoiul devine usor Auriu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați sirop, suc și sos de soia; gatiti pana la barbotare, 3 minute. Într-un castron, combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă; se amestecă în glazura de usturoi. Gatiti pana se ingroasa usor, 1 minut. Aranjați fileurile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
3
Întindeți 1 linguriță glazură peste fiecare file. Prăjiți până la fiert, 12 minute. Într-o tigaie medie, ulei cald la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adauga 1 pachet spanac; saut până la doar veștejit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Repetați cu al doilea pachet spanac. Împărțiți orezul în 4 boluri; acoperiți fiecare cu 1/4 spanac și 1 file de somon, rupte în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți cu sosul rămas; presărați fiecare cu 1/2 linguriță semințe de susan.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.