Asiatice castron de somon cu var burniță

Asiatice castron de somon cu var burniță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vasul de somon Asiatic cu var. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos de soia, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Asiatice castron de somon cu var burniță, Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime, și Somon Atlantic Infuzat Cu Lămâie Cu Salată Asiatică.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 de grade F. se gătește orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Saut usturoi si fulgi de ardei pana cand usturoiul devine usor Auriu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați sirop, suc și sos de soia; gatiti pana la barbotare, 3 minute. Într-un castron, combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă; se amestecă în glazura de usturoi. Gatiti pana se ingroasa usor, 1 minut. Aranjați fileurile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Întindeți 1 linguriță glazură peste fiecare file. Prăjiți până la fiert, 12 minute. Într-o tigaie medie, ulei cald la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adauga 1 pachet spanac; saut până la doar veștejit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Scoateți din tigaie; pune deoparte. Repetați cu al doilea pachet spanac. Împărțiți orezul în 4 boluri; acoperiți fiecare cu 1/4 spanac și 1 file de somon, rupte în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Stropiți cu sosul rămas; presărați fiecare cu 1/2 linguriță semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista